ÁSZF     |     Fiókom     |     Kedvenceim     |

V: Hűtési időszak előtt, tavasszal, valamint fűtési szezon előtt ősszel.

V:A saját egészségünk az elsődleges, így az évenkénti egy karbantartás erősen ajánlott.  

V: Egy a légköbméterre kiválasztott készülék, még nem biztos, hogy elegendő, számításba kell venni az adott lakás paramétereit is. pl.: falazat típusa, tető szigetelése, ablakok szigetelése...

V: Amennyiben a két kültéri egység felszerelése megoldható úgy javasoljuk a két mono split választását.

V: A beszerelésnek van egy alapdíja, az ezen felüli költségek megtekinthetők a beszerelés fül alatt.

V: Az webshopunkban mindig a bruttó árakat látja. A vásárlás során meg tudja adni, hogy milyen névre és címre állítsuk ki a számlát és külön megadható, hogy hova történjen a kiszállítás. Amennyiben a klímát nem a cég székhelyére vagy postacímére kívánja telepíteni, úgy kérem, hogy a megjegyzés menüpontba tüntesse fel azt a címet ahova kollégáink kiszállíthatják, illetve beszerelhetik a készüléket.

V: Minden esetben időpontegyeztetésre van szükség. A rendeléstől számított 24 órán belül felvesszük Ügyfeleinkkel a kapcsolatot. Főszezonba előfordulhat a 15-25 munkanapos várakozás is.

V:Egy inverteres készülék 30-40%-al kevesebbet fogyaszt mint a régi ON/OFF-os klímák. Az inverternek köszönhetően üzemeltetésük gazdaságos, pl.: egy 3,5kw-os klíma maximális áramfelvétele 1,3-1,4kw, ez a szám függ a beállított hőmérséklettől, valamint a lakás paramétereitől. Nagyon fontos a megfelelő készülék kiválasztása.

0