Klíma leszerelés

Klíma leszerelés


A klíma leszerelése sokak számára valószínűleg nem tűnik túl bonyolult feladatnak, azonban ez nem így van. A klíma leszerelésének ugyanolyan szigorú protokoll alapján kell történnie, mint ahogy a készülék fel van szerelve. Nem mindegy ki és hogyan szereli le a berendezést, azonban nem csak a készülék védelme érdekében, hanem mert a törvény is meghatározza, hogy csak hivatalos klímaszerelő hajthatja végre ezt a folyamatot.

A klímát számos okból indokolttá válhat leszerelni, legtöbbször azonban homlokzati festés, módosítások, belső munkálatok, vagy átépítés miatt szokták ideiglenesen levetetni a készüléket, melyet a legtöbb esetben a munkálatok végeztével vissza szoktunk szerelni, vagy az eredeti, vagy az új helyére.

Amennyiben azt szeretné, hogy klímája a leszerelés során ne sérüljön meg, vagy ne menjen tönkre, akkor bízza ezt a kényes feladatot profi szakembereinkre, akik a leszerelési protokoll szerint eljárva, gondos körültekintéssel végzik el ezt a feladatot.


Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a felhasználandó anyaggal kapcsolatban egyeztetne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 között és kérje szakemberünk segítségét.


+3670 408 7797 // +3670 632 8899

E-mail: info@ujklima.hu