Klímák, hőszivattyúk

Mono split klímák

A mono split klímánál egy kültéri egységhez egy beltéri egység tartozik, ez az egyik legnépszerűbb megoldás, társas és családi házakhoz ajánljuk.

Multi split klímák

A multi split klíma berendezésnél egy kültéri egységhez, több beltéri egységet tudunk csatlakoztatni. A beltéri egységek külön is szabályozhatók, több szobás lakásokba és irodákba ajánljuk.

Légcsatornás rendszer

Egy légcsatornázható beltéri egységgel a ház összes helységbe szállíthatunk kellemes hűvös vagy éppen meleg levegőt, ennek csak a tervezéskor megtervezett és beépítésre kerülő légcsatorna hosszúsága és átmérője szabhat határt.

Hőszivattyúk

A hőszivattyúk környezetbarát technológiájuknak köszönhetően különböző megújuló energiaforrásokat használnak (levegő, víz, talajhő) a helyiségek fűtésére-hűtésére és akár a használati melegvíz előállítására is.

Mobil klímák

Mobil klíma lehet a jó választás ha rugalmas megoldásra van szüksége. A mobil klímák könnyen mozgathatók, áthelyezhetők egyik helységből a másikba. Az egyik legegyszerűbb berendezés, azonban jóval magasabbak az üzemeltetési költségei